söndag 21 september 2008

Söndagsleda

Fy vad jag hatar söndagar. Det finns absolut ingenting att göra. Går bara runt och driver, så rastlös. På nåt sätt går man bara och väntar på att det ska bli måndag så man får starta en ny vecka. Skicka iväg barnen till skola och dagis och göra lite vardagssaker. Inte för att det är så himla kul det heller men då går tiden lite fortare iaf.

Igår var vi på Ica Maxi och handlade, sååå mycket folk. De har ju ettårsjubileum nu så det var väl därför. De hade lite aktiviteter för barn och diverse smakstationer, inget märkvärdigt alls. Vi köpte en billig DVD-spelar till barnen, 279 kr, som naturligtvis var trasig när vi kom hem. Så det blev till att åka tillbaka för att byta. Fick en ny som fungerar fortfarande, peppar peppar.

Har oxå fått bekräftat ännu en gång att internet inte är så dumt att ha faktiskt. Kopplade in en annan TV till småbarnen igår men det fanns inga kanaler installerade på den. Fjärrkontrollen till den TVn är sönder så vi har en sån där universalkontroll till den. Naturligtvis har jag en gång i tiden programmerat den fel så det gick inte att söka kanaler via den och språket var inställt på ryska eller nåt, fatta ingenting. Instruktionsboken till kontrollen har kommit bort så vad gör man? Jo, man letar på internet. Efter en stunds sökande så vips hittade jag instruktionerna. Har nu programmerat om kontrollen, ändrat språket på TVn till svenska OCH hittat menyerna för att söka kanaler. Funkade hur bra som helst. Kan ju tillägga att det var mycket lättare att fatta på svenska än det var på ryska. Är inte så hemma på det språket faktiskt.

Jaja, för övrigt har det inte hänt så mycket. Jag går här och tycker det mesta är blä just nu. Vill bara att bebisen ska komma nu, är väldigt tung och trött. Det är väldigt svårt att koncentrera sig på något annat än den stora magen, där det aldrig är stilla, och mina onda fogar och ligament. VILL BLI AV MED DETTA NU!!!!

Kramar på er alla!

1 kommentar:

  1. Aja, men kanske bättre en vinterjacka än ingen jacka alls? Hihi! Nea är redan bättre... Men vägrar fortfarande somna. Hoppas bara de är ännu en sån där period. Bara att fortsätta envisas antar jag.

    Ja... Nu vill vi ha bäbis mamma!! Inte knipa nu!

    SvaraRadera