fredag 2 maj 2008

Städning



Jaha, idag har jag äntligen fått arslet ur och städat i sovrummet. Det har lyckats bli någon slags avstjälpningsplats så till slut hade jag problem att ta mig in i garderoberna. Det stod en massa bröte i vägen. Men nu är det fint igen. Vi har möblerat om lite där inne också, måste ju få plats med en spjälsäng där. Det slutade med att Micke knatade ner i källaren och hämtade upp den också, så nu står den på plats. Var ju tvungen att se hur fin den skulle bli bäddad, lite tidigt egentligen men va fan. Gulligt blev det, nu fattas bara nåt att lägga däri också... Hihihi!

Sen tog jag en liten tripp till Ica Maxi och handlade lite mat, idag blir det sill och potäter för min del... Mums!! De andra ska äta hamburgare med pommes... Blä!! Hahaha! Sill och potatis är mitt liv dä se... Hihi!

Natten har varit jobbig, Casper vaknade vid 01.30 och var jättepigg. Hade honom hoppandes i min säng några timmer efter det. Tror han somnade runt 04.00, så inte så mycket sömn för min del inte. Jag lär inte bli långdragen i kväll, men man vet ju aldrig.

Nu ska jag hänga upp tvätten, den tredje för idag. Det tar aldrig slut på den... Puh!!

Här är den nyinköpta filten med giraffisar på. Söt va?...
Kram på er!

2 kommentarer:

  1. Tihihi! Vad gulligt. Man blir ju nästan lite sugen på bebis själv... Fast, näää! Haha!

    SvaraRadera
  2. Sikken söt giraff! Men aporna vi såg på H&M var ju också bra söta?? Hihi!

    SvaraRadera