lördag 17 maj 2008

Halvtid

Jaha, då har jag gått in i v20 och ungefär halva graviditeten har gått. Vart tog tiden vägen? Det har gått väldigt fort hit men jag antar att resten kommer att kännas segare. Det är nu krämporna börjar visa sig på allvar. Svullen har jag ju varit en tid men nu har foglossningen börjat kännas av ordentligt. Ryggen och höfterna hänger inte alls med längre, klarar inte av tunga lyft och mycket gående. Små fosterrörelser har jag kännt men väntar så klart på att man ska både kunna se och känna av dem på utsidan av magen. Det känns alltid lugnare när man kan känna att det rör på sig därinne, då vet man iaf att h*n lever.

Idag har det typ hällregnat hela dan, inte kul alls. Men nu på kvällen verkar det som om det ljusnar, hoppas på bättre väder i morgon. Lite sol skulle ju inte skada nu.

Hade visst inte så mycket att skriva om idag så detta får räcka.

Ha det gott allihopa!

Kram på er!

2 kommentarer:

  1. Mmm... Men jag tror ju inte på att det hjälper att testa ditt vista. Tror ju inte att drivrutinerna jag behöver finns där...

    Så tråkigt idag... Har inte ens orkat starta min data. Lånar Daniels för att kolla det viktigaste.

    Puss å kram!

    SvaraRadera
  2. Tiden går skrämmande fort ibland. Vi får väl hoppas att resten går segare, så att du kan njuta av den lilla årstid vi kallar sommar.
    Puss o kram.
    Pst, har du nå' snacks?

    SvaraRadera