onsdag 12 januari 2011

Nej se det snöar, nej se det snöar...

Mer snö? Tro det eller ej men ja det snöar igen. Snösvängen klarar ju inte att hålla undan det som redan kommit, vägarna är urusla! Nej nu får det banne mig räcka för den här vintern, snön får gärna ligga kvar men det behöver inte komma mer. Längtar till våren!

Appropå videorna som ligger på bloggen just nu. Satt och tänkte på hur fort ett år flyger iväg. Snart är det ett helt år sen vi var i Globen och tittade på Rammstein, det var snöoväder då oxå. Vilken resa vi hade på hemvägen, trodde aldrig vi skulle komma hem! I en liten Golf satt vi fem personer och kämpade oss hem via Gnesta. Det var så djup snö på vägarna att man hörde den skrapa mot underredet på bilen, ett under att vi inte körde fast. Men det var det värt! Kanonkonsert! De får gärna komma tillbaka, snart.

Andra konserter som lockar är Bon Jovi i Helsingfors i sommar, hoppas det blir av. Sen har Sandra och jag pratat lite smått om att hålla utkik efter Muse, får se hur det blir. Skulle vilja se Kent en gång till också, ja och så Rammstein förstås. Det finns ju ett antal band att hålla ögonen öppna efter, men man kan ju inte gå på allt. Det kostar!

Musik är livet!

Liebe

2 kommentarer:

  1. Klart man ska se massa musik... Ja, efter vad plånboken tillåter såklart. :)

    SvaraRadera
  2. Om Rammstein kommer igen, då tänker jag följa med igen, snöoväder eller ej!

    SvaraRadera