måndag 13 oktober 2008

Övertid

Jaha... Det blev som jag trodde, jag går över tiden. Ingen bebis i sikte än så länge, tråkigt tråkigt. På torsdag blir det ny kontroll hos barnmorskan, får se vad hon säger då. Det blir väl det sista besöket hos henne sedan får jag gå på specialistmödravården uppe på förlossningen. DET är riktigt trist och jobbigt. Dit går man ca var tredje/var annan dag på kontroller. Man får göra CTG-kurva, då man mäter bebisens hjärtljud och om man ev har några sammandragningar, ultraljud och man kollar hur det står till med livmodertappen. Jobbigt! Hoppas man sätter igång det snarast.

Fick lite saker fixade i helgen iaf. Frostade av frysen, storstädade i akvarierna och hade storrensning i förrådet. Skönt att bli av med en massa prylar, nu blev det gott om plats därnere.

Nu gäller det bara att försöka hitta på saker resten av tiden som är kvar tills bebisen kommer. Kan ju inte bara sitta här och vänta, då kommer jag att bli smått galen, inget blir ju bättre av att bara sitta och ha tråkigt. Men det är ju hur svårt som helst att hitta på saker när fantasin tryter.

Ja ja, det ordnar sej nog.

Kramar!

1 kommentar:

  1. Vilken tur att jag och Nea kommer över lite då och då för att hjälpa dig fördröja tiden.

    Puss!

    SvaraRadera