tisdag 18 augusti 2009

Skolmöten och installera bilstereo

Idag har jag varit med Joachim och hälsat på i hans nya skola. Vi fick ett mycket positivt bemötande och det känns riktigt bra. Jag tror Joachim var nöjd han med. Det måste ju vara ganska nervöst att byta skola, men han har under sommaren lärt känna två grabbar som går just på den skolan han ska börja. Det blir säkert jättebra.

Sandra behövde hjälp att koppla in sin bilstereo i nya bilen och då frågar man mamma naturligtvis. Det är inte så svårt när man gjort det några gånger. Fick det att fungera i alla fall.

Flytten närmar sig nu, snart bara en vecka innan jag ska hämta upp nycklarna. Det ska bli skönt att bli av med alla kartonger som står överallt och få flytten av det stora akvariet avklarad. Det kommer att ta minst en dag att fixa det. Plus några starka gubbar som kan bära. Inte lätt att få något bra tag om en två meter lång och 60 cm bred "glasburk". Glaset i karet är 12 mm tjockt så det väger ju en hel del också. Sen är det ju infångandet av ett hundratal fiskar och all sand som måste ur, ca 150 kg. Det får väl lösa sig. De två små akvarierna blir lättare.

Det var väl allt...

//Mari

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar