fredag 21 augusti 2009

Flytten närmar sig

4 dagar kvar tills jag hämtar upp nycklarna till nya lägenheten. Känns som om det börjar bli dax att packa på allvar. Finns det något tråkigare? Jo, möjligen flyttstädningen, den ser jag INTE fram emot. På tisdag kväll blir det i alla fall akvarieflytt, bävar!! Sen bär det troligen iväg på allvar den 29:e augusti, ska bli skönt att få det gjort.

Efter flytten kommer mitt bredband att ligga nere i nån månad, får då hålla till godo med det mobila. Är inte överdrivet förtjust i det, det går så sakta. Man blir bortskämd när man är van att ha ett relativt snabbt bredband.

I torsdags började skolorna igen, skönt när allt återgår till det vanliga. Nu väntar jag bara på att småbarnen ska tillbaka till dagis också, det blir den 31:a augusti. Sen ska Lilleman skolas in i slutet på september, ska bli spännande att se hur det går. Just nu är han sjuk, upptäckte i morse att han är hes. Det förklarar varför han varit så ledsen ett tag nu och inte kunnat sova på nätterna. I går natt sov han i alla fall oavbrutet, skönt för alla, inte minst för honom själv.

Nä, nu är det mat.

//Mari

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar